0105013797 | info@arcobedrijven.nl
Wegdekreinigers

Machinaal vegen en wegdek reinigen
Arco Reinigingstechnieken B.V. en Verhuco B.V. zorgen ervoor dat straten, (snel)wegen, pleinen en bedrijfsterreinen er netjes en verzorgd uitzien. Vanzelfsprekend doen wij dat met het modernste en schoonste reinigingsmaterieel. Arco Reinigingstechnieken B.V. richt zich hoofdzakelijk op de Gemeentelijke- en Stadreinigingsdiensten, afvalinzamelaars en reinigingsbedrijven.

Verhuco B.V. richt zich met name op aannemersbedrijven in de grond-, weg-, infra-, en waterbouw. Maar bent u in een andere branche werkzaam? Geen probleem, neem contact met ons op voor een gericht advies op maat.

Machinaal vegen
Onze robuuste compacte RAVO 580, 560 en 540 veeg-zuigmachines hebben een inhoud van 4,5 m3 en zijn uitgerust met een derde borstel. We beschikken tevens over diverse kleinere machines met een inhoud van 2m3 en ook met een grotere inhoud van 8m3 + rolbezem.

Eigen vervoer van reinigingsmaterieel
Onze veeg-zuigmachines zijn bijna allemaal voorzien van een kenteken. Dat heeft als voordeel dat ze zonder aanvullend vervoer op de werklocatie komen. Maar ook transport over langere afstand verzorgen wij met eigen materieel. Hiertoe beschikken we over diverse oprij(vracht)wagens.

Verwerking van veegvuil
Wij zorgen desgewenst ook voor opslag, transport en verwerking van het vrijgekomen veegvuil. Dit veegvuil wordt aangeleverd bij een landelijk erkende verwerker. Deze verwerker zorgt voor een circulaire verwerking van veegzand.

Wegdekreinigers bij Verhuco B.V.
Verhuco b.v.beschikt ook over diverse maten wegdekreinigers. Deze variëren van de miniwegdekreiniger (mwdr) met een inhoud van 4,5m3 (schoon 1,5 m3, vuil 3 m3) tot de grote wegdekreiniger (wdr) met een inhoud van 8m3 (schoon 3m3, vuil 5 m3). Deze machines zorgen er voor dat reiniging van het wegdek-oppervlakte plaats vindt met behulp van vlakstraal nozzles.

Binnen Verhuco B.V. beschikken we ook over diverse waterwagens.