0105013797 | info@arcobedrijven.nl

Inzameling en transport van vaste afvalstoffen
Arco Reinigingstechnieken B.V. zorgt ook voor de inzameling en het transport van vaste afvalstoffen. Wij zijn gespecialiseerd op het onder- en bovengronds legen van afval-inzamelsystemen met behulp van een haak-kraanwagen.

Moderne inzamelvoertuigen
Voor het inzamelen wordt vanzelfsprekend gebruikt gemaakt van moderne, goed onderhouden en schone inzamelvoertuigen. U kunt bij ons terecht voor het inzamelen en transporteren van huis- en bedrijfsafvalstoffen naar de landelijke erkende afvalbewerkers of -verwerkers. Verder verzorgen wij (gecombineerde) transporten van open, gesloten en pers-containers.

Onze opties voor het inzamelen van afvalstoffen
De inzameling wordt verzorgd met haak-kraanvoertuigen en mini-inzamelvoertuigen met zijbelading. Onze multifunctionele haak-kraanwagens zijn uitgerust met de nodige opties, waaronder:

  • radiografische afstandsbediening op 24 ton-meter-kraan;

  • binnen- en buitencontainerborging;

  • een knikarm-systeem om zeer korte containers te kunnen transporteren;

  • licht- en luchtaansluitingen met vangmuilkoppeling;

  • hydrauliekaansluitingen voor perscontainer of kleppencontainer.

De kraan van dit voertuig is ook inzetbaar met hydraulische knijperbak, Gejo (3-haaks, verstelbaar), Metro klem of Kinshofer opnamestuk.

Tijdelijk en permanent inzetbaar voor reinigingswerkzaamheden
Arco Reinigingstechnieken B.V. is inzetbaar voor eenmalige opdrachten en tijdelijke of permanente route-inzameling. Wij werken voor stads- en gemeentelijke reinigingsdiensten, afvalinzamelaars, transporteurs en gww- en groen-aannemers. Werken met Arco Reinigingstechnieken B.V. betekent: accuratesse, betrouwbaarheid, goed materieel en deskundig personeel. Alles voor een langdurige werkrelatie.